Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru electrostivuitor Hyster S1.2C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster S1.2C
Cod produs
WM8CV3AZ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc electrostivuitor Hyster S1.2C - l-ai gasit si te-a gasit! Dragoste la prima vedere! Piesa este originala si este semnata de catre renumitul brand Carraro! Are in compozitie un material de calitate superioara, iar atentia la detalii il face sa fie recomandarea preferata a expertilor in mecanica. Si clientii lauda acest produs pentru ca au ajuns la concluzia ca un reper de origine poate schimba cursul lucrurilor in cel mai pozitiv mod cu putinta. Nu uita ca grupul reductor depinde de acest element!

Rulmentul butuc va asigura, datorita calitatilor sale tehnice, un transfer optim al greutatii catre rotile electrostivuitorului. Acest lucru va ajuta la o deplasare mult mai lina, cu o diminuare considerabila a frictiunilor. Daca doresti un sfat sau o solutie viabila pentru problema tehnica a utilajului, noi suntem mereu la dispozitia ta. Asta nu inseamna ca te vom taxa in plus. Acceseaza serviciul gratuit de asistenta tehnica si gasim impreuna cele mai bune solutii ca sa te intorci la treaba linistit.

Rulment butuc electrostivuitor Hyster S1.2C - comanda-l direct de pe site!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment butuc pentru mecanism directie electrostivuitor Hyster S1.2C are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc electrostivuitor Hyster S1.2C si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura