Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru electrostivuitor Hyster B60ZAC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster B60ZAC
Cod produs
GFT4VKHZ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc electrostivuitor Hyster B60ZAC - nu rata un pret magnific! Perfecta alegere pentru electrostiuvuitorul tau, garantat! Piesa este una originala, realizata la marea arta de catre brand-ul Carraro! Este senzational cand gasesti o componenta de incredere si care sa aiba un cost accesibil. Creste eficienta utilajului tau montand acest rulment butuc! El va asigura functionarea grupului reductor si transferul greutatii catre rotile utilajului se va face optim. Solicita oferta acum!

Iti expediem foarte repede piesa. De la plasarea comenzii si pana ajunge curierul la tine nu vor trece mai mult de 24 de ore. Asta inseamna ca deja trebuie sa iei in calcul montarea componentei. Daca nu ai unde sau iti este greu sa te deplasezi cu echipamentul, ne poti solicita pe noi. Avem un service mobil care poate veni direct acolo unde iti desfasori activitatea. Aducem piesa, aducem si echipa de mecanici, iar interventia va fi un real succes! Cere-ne ajutorul chiar acum!

Rulment butuc electrostivuitor Hyster B60ZAC - inlocuirea va fi un succes!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Rulment butuc pentru mecanism directie electrostivuitor Hyster B60ZAC - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment butuc electrostivuitor Hyster B60ZAC va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura