Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub New Holland 85804571

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 85804571
Cod produs
G10SI96A-AT
Out Of stock
Descriere
Improvizatiile n-au ce cauta in ecuatie, de vrei sa rezolvi cu adevarat problema. Si nici cu piese luate la nimereala nu te-am sfatui sa te incurci. Pune accent pe calitate, doar asa te vei putea bucura de randament maxim din partea masinariei tale. Daca esti in cautarea unor suruburi calitative,  acest surub New Holland 85804571 este o alegere nemaipomenita. Iti ofera fiabilitate si rezistenta vreme indelungata, chiar de are de tras multe. Asigura-te ca este montat corect si poti utia de grija lui mult timp de-acum incolo.

De nu esti convins daca este piesa potrivita problemei pe care o intampini, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Alege cum vrei sa ne contactezi - in scris sau telefonic - si vei primi informatiile de care ai nevoie. Suntem pregatiti sa raspundem provocarilor, oricat ar fi de dificile. Misiunea noastra este sa facem utilajele fericite si avem toate resursele necesare. Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Surub New Holland 85804571 - o alegere inspirata!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub New Holland 85804571 este destinat fixarii bridei cardanului. Asigura-te ca folosesti suruburile potrivite necesitatilor tale si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Stim cat de complicate pot parea defectiunile atunci cand e nevoie sa te mai si documentezi in cautarea solutiei potrivite. Nu mai e nevoie sa-ti prinzi urechile in date tehnice, apeleaza la noi! Avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor masinariei tale. Facem lucrurile mult mai simple! Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Comanda fara griji, caci esti asigurat! Pentru acest surub New Holland 85804571 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Graba nu strica treaba cand vine vorba de livrare. Vei primi acest surub New Holland 85804571 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si pregateste-te sa-l primesti. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca este montata incorect, n-ai facut nimic. Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura