Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan cutie viteze New Holland W170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W170
Cod produs
IB3J6415-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de un surub zdravan pentru fixarea bridei cardanului. S-o tina acolo mult si bine, cu simt de raspundere. Iti recomandam acest surub cardan cutie viteze New Holland W170 fiabil si extrem de rezistent, o piesa de cursa lunga ce merita din plin increderea ta. Nu-l sperie dificultatile, nici socurile ori solicitarea intensa. Monteaza-l ca la carte si isi va face treaba impecabil. Este compatibil si cu modelele New Holland W170B, New Holland W170C, New Holland W170BEU si New Holland W170TC.

Or fi piese de schimb pe toate drumurile, dar nu toate-s de calitate. Le-am ales pe spranceana pe cele pe care ti le punem la dispozitie, pentru ca vrem sa te bucuri de cele mai bune rezultate. In plus, la noi, la ACN, vei gasi mai mult decat ce-ti poate oferi un depozit de piese de schimb. Iti intelegem perfect nevoile si problemele si ne straduim sa facem lucrurile cat mai simple, oferindu-ti suport tehnic, dar si serviciile de care ai nevoie pentru o intretinere impecabila a utilajului tau - pentru rezultate maxime cu eforturi minime. Suna-ne!

Surub cardan cutie viteze New Holland W170 - calitatea face diferenta… pe plus!
Fiecare piesa are rostul sau in structura utilajului tau. Gandeste-te la un puzzle urias - daca lipseste chiar si o singura piesa, imaginea de ansamblu are de suferit. De aceea nici acest surub cardan cutie viteze New Holland W170 nu-i de lepadat, daca-ti doresti un utilaj perfect functional. El este responsabil de fixarea bridei cardanului, asadar are un rol important, chiar de-i un pispirel.

Cand esti informat, ai doar de castigat!
Dar timpul parca nu mai ajunge si numai sa-ti prinzi urechile in amanunte tehnice iti mai lipseste, cand lucrarile se cer finalizate cat mai rapid. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde extrem de bine serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Solutii de remediere rapida si eficienta a defectiunilor, sfaturi tehnice competente, adaptate nevoilor utilajului tau si tot ce-ai vrea sa stii in legatura cu acesta. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

N-ai motiv de ingrijorare! Daca are vreun defect, ti-l inlocuim. Pentru acest surub cardan cutie viteze pentru incarcator frontal New Holland W170 ai garantie 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Se intampla extrem de rar, dar pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Ne punem in miscare, caci time is money, stim. Iti livram acest surub cardan New Holland W170 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor nostri rapizi. Suna-ne sau sa solicita o oferta online si apoi pregateste-te sa il primesti! Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Fara un montaj corespunzator, rezultatul lasa de dorit. Daca vrei sa obtii maxim de la noua piesa, asigura-te ca montajul este realizat de persoane calificate, care stiu exact ce au de facut. Altfel, ai putea avea surprize, si nu din cele placute. Nu stii la cine sa apelezi? Iti trimitem noi pe cineva.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura