Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub New Holland 89637611

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 89637611
Cod produs
2AIX10YG-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea este esentiala cand vine vorba de piesele de schimb. Chiar daca ai nevoie doar de un simplu surub, nu poti alege chiar orice, daca vrei sa rezolvi pe termen lung problema. Simple sau complexe, piesele de schimb sunt la fel de importante pentru masinaria ta. Acest surub New Holland 89637611 este o piesa de foarte buna calitate, extrem de rezistent si de fiabil, incat iti va oferi performanta pe felia lui vreme indelungata. Fabricat dintr-un material special, capabil sa faca fata cu brio solicitarii intense. Pentru o fixare ca la carte, mizeaza pe calitate!

Vei avea rezultatele pe care ti le doresti! Crezi ca-i place cuiva sa aiba de-a face cu defectiuni toata ziua - buna ziua? Un prim pas este sa-ti monitorizezi permanent utilajul, iar cand constati probleme tehnice, sa le remediezi cat mai rapid, folosind produse cat mai calitative. Le vei gasi la noi oricand ai nevoie de ele. Exploreaza oferta noastra! Iar de ai nevoie de indrumare, specialistii nostri sunt bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor. Suna-ne!

Surub New Holland 89637611 - ca sa poti lucra la capacitate maxima!
Suruburi, suruburi - dar fiecare are rolul si particularitatile sale. Nu le poti folosi la intamplare, trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Spre exemplu, acest surub New Holland 89637611 este destinat fixarii bridei cardanului. Daca-ti doresti o functionare impecabila, alege intotdeauna piese de calitate, compatibile cu sistemul in care vor fi folosite.

Cand esti bine informat, treci cu bine prin orice impas!
Defectiunile nu-s placute, presupun o risipa considerabila de timp, energie si nu in utlimul rand bani. De aceea ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple si sa te scutim, astfel, de batai de cap. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune sau nu reusesti sa deslusesti limbajul utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa poti rezolva problema dintr-un foc. Tu alegi modalitatea prin care vom comunica - in scris sau telefonic. Este simplu si nu te costa nimic!

Nu-ti fa griji, nu risiti nimic. Acest surub New Holland 89637611 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem, urgenta, de aceea iti vom livra acest surub New Holland 89637611 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, poti veni si la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

De vrei sa n-ai surprize, nu te incurca cu orice surubar, chiar daca-i vorba doar de un surub. Un montaj necorespunzator poate produce pagube considerabile. De ce sa risti? Apeleaza la profesionisti si mergi la sigur!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura