Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WANU8BC7-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest rulment diferential Dana Spicer 211-78 de la noi, din problema sunt rezolvate. Este un produs absolut nou, adus din strainatate si are cele mai bune review-uri. Daca l-ai cerut prin curier rapid, restul de un sfert de problema este si ea rezolvata pentru ca acesta ajunge la adresa in 24 de ore. Oriunde te-ai afla in tara. Cu firma de curierat pe care o doresti. Problema este acum rezolvata. Utilajul s-a intors bucuros la treaba.

Suntem intotdeauna alaturi de tine. La fel cum stau antrenorii langa jucatorii de tenis. Avem grija ca totul sa fie in regula cu utilajele tale si le asiguram cele mai bune piese de schimb. Nu pretindem ca suntem perfecti, dar ne dorim sa fim mereu mai buni. Si daca noi suntem buni si tu esti bun!  De aceea iti oferim cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim activitatea. Nu ezita sa ne contactezi.

Rulment diferential Dana Spicer 211-78 ca o apa cristalina
Designul extrem de functional al rulmentului asigura o uzura redusa in interiorul sau. Articolul preia greutatea utilajului. Acesta se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Se recomanda intotdeauna schimbarea rulmentilor diferential in pereche. Pentru o reparatie completa, se recomanda, de asemenea, si inlocuirea simeringului de butuc. Nu uitati! Lubrifiere, lubrefiere, lubrefiere!

Consultanta gratuita- chiar mai bine decat te astepti!
Sectorul nostru, exclusivamente tehnic, este unul in care au loc permanente upgrade-uri si update-uri. Ziua si actualizarea ca sa zicem asa.  Aceasta inseamna ca trebuie sa tinem pasul cu tot ce se intampla nou ca sa putem infrunta incercarile. Si noi si antreprenorii din sector. Gasca noastra de consultanti va fi pregatita sa iti preia cazul, indiferent de ce caracter de noutate si dificultate contine. Apeleaza-I doar cu incredere si spune-le ce te doare!

Garantie
Produsele cu care alegem sa ne aprovizionam sunt articole performante si sigure, verificate in ani multi de functionare si apreciate in review-urile care le insotesc. Si ca sa nu fie nicio scapare, pentru ele, deci si pentru acest rulment diferential Dana Spicer 211-78 primesti un certificat de garantie valabil 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica! Comanda cu toata increderea, mergem pe risc zero!

Livrare
Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Mergem, in general, pe colaborarea cu firmele de curierat pentru ca s-a dovedit eficienta si fezabila. Dar asta nu inseamna ca nu poti veni chiar tu la sediul firmei ca sa ridici personal piesa de schimb dorita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Ajunge in maxim 24 de ore.

Montaj
Montajul acestui rulment, contine o doza substantiala de complexitate. De aceea, el poate imbunatati performanta utilajului sau o poate compromite. Nu te aventura sa executi tu operatiunea daca nu ai pregatirea necesara pentru ca e vai. O reparatie care sa se termine cu o noua defectiune este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Lasa mai bine un mecanic adevarat sa definitiveze procesul de revigorare.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura