Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
I2KWM016-SC
Out Of stock
Descriere
Nimic nu este optional in business-ul nostru. A respecta termenele nu e o optional. A-ti plati angajatii nu e optional. A performa nu e optional. A-ti intretine echipamentele pentru a functiona ca la carte, nu e optional. Singura optiune pe care o ai ca sa reusesti, este sa aduci in magazia cu piese de schimb pentru reparatii doar articole originale, rezistente si fiabile de la ACN Piese si Utilaje. Precum, evident, si acest rulment diferential Dana Spicer 211-52 Utilajului tau isi va mentine, astfel, eficienta ba chiar o va creste. Nici asta nu e optional.

Suntem constienti ca daca ai 1000 de clienti, automat ai 1000 de probleme. Clienti diferiti, probleme diferite. Asa ca am dezvoltat metode si solutii specifice, multe dintre ele personalizate, astfel incat fiecare client sa primeasca exact ceea ce are nevoie. Indiferent de natura problemelor, consultantii nostri nostri tehnici stiu sa o abordeze si stiu sa iti propuna solutia optima. Nu conteaza cine esti, unde esti, ce tip de utilaj folosesti in productie, ce temperatura este afara, cu cine joaca Brazilia, noi vom fi mereu langa tine.

Rulment diferential Dana Spicer 211-52 ofera utilajului tau o functionare impecabila
Acest rulment butuc este conceput sa reziste la exploatare intensa, fiind alcatuit dintr-un aliaj metalic foarte rezistent! Nu numai ca face fata celor mai dificile lucrari si operatiuni, dar este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o functionare impecabila, pe o perioada indelungata! Asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil!

Nu gasesti produsul potrivit? Dar in depozit la noi ai privit?
Daca nu ai timp, sau nu stii, sau nu poti sa verifici personal compatibilitatea acestui rulment cu sistemul de transmisie al utilajului tau, suntem gata sa iti sarim in ajutor. Contacteaza-i pe consultantii nostri tehnici si ei te vor ghida spre produsele corecte necesare reparatiei echipamentul tau. La nevoie, ei te ajuta sa plasezi comanda si sa-ti recomande un mecanic experimentat, pentru montaj. Pune mana pe telefon sau, uite, mai bine, vino pana aici ca sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de munca lor. O sa fie bine!

Garantie
Vrei sa te asiguri ca produsul comandat va rezista mult timp in conditii de exploatare dificile?  Atunci vei fi placut surprins sa afli ca acest rulment diferential Dana Spicer 211-52 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitionarii. Astfel, te vei bucura de un utilaj performant, care functioneaza impecabil.

Livrare
Nu-ti prea place sa pierzi vremea. Sigur, cui ii place? Asa ca am organizat si etapa asta. Produsul comandat de tine va fi livrat in maxim 24 de ore. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Vei achita pachetul la livrare beneficiind de posibilitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.  De aici, treaba e simpla.

Montaj
Daca tot ai ales sa achizitionezi un rulment de calitate, ar fi cazul sa ii asiguri un montaj corect, nu-i asa? Asa vei fi sigur ca articolul va avea o durata de viata indelungata si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Nu trebuie decat sa ne-o soliciti!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura