Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Liebherr R922

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr R922
Cod produs
BKIV8P7G-AT
Out Of stock
Descriere
Sunt unele piese fara de care masinaria ta nu poate functiona, problemele incep de la primele semne de uzura si singura solutie este inlocuirea acestora. O astfel de piesa de maxima importanta este pompa de apa. Cand ea da rateuri, motorul se resimte, se incalzeste in exces si asta ii face foarte rau. Nu risca sa lucrezi cu pompa de apa defecta, consecintele n-or sa-ti placa. Aceasta pompa apa excavator Liebherr R922 reface perfectiunea ansamblului, iar motorul tau va putea fuctiona din nou impecabil. Este o piesa aftermarket excelenta, aidoma celei originale, super rezistenta si fiabila, iar pretul - de neratat! Piesa este perfect compatibila si cu modelele Liebherr R922EW, R922HDS, R922HDEW, R922HDSL si R922LI.

Tocmai ai pasit in universul utilajelor, aici gasesti orice si-ar dori ele pentru a se mentine in forma. Piese de schimb si consumabile de calitate superioara la preturi pentru toate buzunarele, dar si suport tehnic pentru a fi sigur ca faci achizitiile potrivite. Si pentru ca stim ca mai bine ar fi sa nu fie nevoie, te invatam ce, cum si cand sa faci ca sa-ti mentii utilajul in perfecta stare de functionare cat mai mult timp. De multe ori, detaliile fac diferenta! Suna-ne, avem noi grija sa te scapam de griji!

Pompa apa excavator Liebherr R922 - o piesa de cursa lunga!
O astfel de pompa apa excavator Liebherr R922 are un rol foarte important in angrenajul motorului masinariei tale, caci este o componenta esentiala a sistemului de racire. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Il mentine la o temperatura optima, pentru o functionare impecabila. Pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta, iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune.

Ramai pe val cu parteneri de incredere!
Intelegem prea bine provocarile pe care le intampini in fiecare zi in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde bine sa ai la cine apela ori de cate ori te framanta o problema tehnica. Acum ai la cine, pentru ca iti oferim consultanta gratuita! Ai acces la solutii concrete, avizate, tintite pe nevoile utilajului tau. Fara pierdere de timp, fara alergatura, fara batai de cap. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, pentru ca aceasta pompa de apa pentru excavator Liebherr R922 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei . Desi rar se intampla sa fienevoie sa apelezi la garantie, pastreaza totusi documentele pe care le regasesti in colet, sa fie acolo.

Stim cat de important este s-o ai cat mai rapid, sa iti poti relua apoi lucrul linistit. De aceea iti vom livra aceasta pompa apa excavator Liebherr R922 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Trebuei doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Desi nu pare mare scofala, montajul este deosebit de important pentru buna functionare a piesei. Daca iti pasa de investitia si de timpul tau, nu te incurca in lucrari de mantuiala, apeleaza la profesionisti. Un montaj prost facut va compromite piesa in cauza, dar si componentele conexe, n-are rost sa-ti asumi riscuri. Mizeaza pe calitate! De ai nevoie de o echipa profesionista, ti-o trimitem noi!

2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura