Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260
Cod produs
F8X4HAQ7-AT
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa ii este indispensabila motorului, pentru ca ea impiedica supraincalzirea acestuia. Daca s-ar incinge prea tare, motorul tau ar avea de suferit serios, ba chiar ar putea ceda complet daca situatia se prelungeste. La primele semne de uzura, ar fi bine sa o inlocuiesti cu una noua. Avem pentru tine aceasta pompa apa excavator JCB JS260 de toata isprava, o echivalenta impecabila a celei originale, capabila sa-ti ofere aceleasi performante si aceeasi calitate la un pret mai mult decat accesibil. Este compatibila si cu modelul JCB JS260XD. Pune-o la incercare, iti va intrece asteptarile!

Exploreaza oferta noastra generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor! Daca ai nevoie de indrumare, specialistii nostri sunt aici sa-ti ofere suportul tehnic necesar, ca sa fii sigur ca faci achizitiile potrivite. Alaturi de noi, defectiunile n-or sa-ti mai dea dureri de cap. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Pompa apa excavator JCB JS260 - o alegere inspirata!
Aceasta pompa apa excavator JCB JS260 joaca un rol esential, ca sa nu spunem vital, in arhitectura masinariei tale. Ea este cea care regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire intre motor si radiator. Stii prea bine cat de important e ca motorul sa functioneze la o temperatura optima. Pompa aceasta realizeaza cu brio racirea motorului, evitand supraincalzirea si asigurand functionarea impecabila a acestuia. Pentru maxime rezultate, iti recomandam folosirea unui lichid de racire cu proprietati anticorozive, de calitate superioara. Astfel, vei proteja componentele pompei, prelungindu-i durata de viata si ii vei imbunatati performantele.

Vrei sa afli mai multe? Ia-ne la intrebari!
Avem raspunsuri pentru oricare dintre dilemele si problemele tale tehnice, asa ca nu ezita sa ne contactezi. Stii ca sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe neplaceri, mai ales ca nu te costa nimic, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Fie ca ai nevoie de o identificare de piese ori ca nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, raspundem prompt, clar si concis solicitarilor tale. Contacteaza-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Avand o garantie de 12 luni pentru defectele de fabricatie, poti comanda aceasta pompa de apa pentru excavator JCB JS260 fara nicio grija. Ti-o inlocuim, la o adica, desi nu credem ca va fi cazul. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Aceasta pompa apa excavator JCB JS260 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. De esti prin zona, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, fereste-te de improvizatii ori de mecanici amatori. Oricat de calitativa ar fi piesa, un montaj impropriu ii poate anula toate atuurile. Apeleaza pentru efectuarea interventiei la personal specializat, ca sa ai garantia unui montaj ca la carte si, implicit, a unei functionari impecabile.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura