Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Volvo P827

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo P827
Cod produs
4M8A7C0I-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Volvo P827 este in depozitul nostru si isi cauta stapan. Nu stim care dintre voi doi, tu sau utilajul, va fi stapanul ei, dar veti fi multumiti amandoi. Cere oferta si vezi toate detaliile. Descopera ca a fost produsa in Uniunea Europeana, cum in alcatuirea ei intra doar materiale de calitate superioara, cum nimic nu se compara cu ea! Nici originalul nu se compara cu ea, chiar daca toate caracteristicile tehnice sunt comune si poti face inlocuirea linistit, exista o diferenta! Diferenta se vede la pret. Propunerea noastra este mult mai avantajoasa.

Devine totul si mai bun in clipa in care iti spunem ca primesti garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Ea este mecanica si o actioneaza axul cu came. Ii poti lua si un filtru de motorina nou, asta ca sa fii sigur ca ii prelungesti semnificativ perioada de functionare. Te invitam oricand sa ne soliciti informatii suplimentare, suntem mereu pregatiti sa-ti oferim consultanta tehnica gratuita! In cautare de montare profesionista? Pai tot la noi ai si acest serviciu! Intreaba despre el!

Pompa de alimentare tractor Volvo P827 - pentru ca apreciezi calitatea!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru tractor Volvo P827 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare tractor Volvo P827 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura