Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
ZMYPW9V0-IA
Out Of stock
Descriere
Doar aruncai o privire? Nuuuu, aici nu doar arunci o privire, de aici cumperi si esti convins ca faci cea mai buna alegere! Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3CX este alegerea ta! Noi stim ca este perfecta pentru utilajul tau pentru producatorul european ne-a asigurat de acest lucru. Realizata din materiale de calitate superioara, ea este pregatita sa ia locul piesei originale fara probleme. Respecta toate specificatiile si caracteristicile tehnice ale originalului, iar diferenta se vede doar la pret!

Comandand aceasta pompa mecanica, actionata de axul cu came, redai buldoexcavatorului randamentul pe care il avea candva. Primesti si garnitura care face etansarea intre corpul pompei si blocul motor. Cu alte informatii si sfaturi cat se poate de bune si de practice, te asteapta serviciul gratuit de consultanta. Le poti cere consultantilor nostri sa iti prezinte si oferte la consumabile, spre exemplu, la filtre de motorina. Suntem mereu aici sa-ti aratam cat de important esti tu pentru noi!

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3CX - rezolva problemele utilajului imediat!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 3CX se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3CX pe care o doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura