Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prezon chiuloasa motor pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
UX6VLEB5-CD
Out Of stock
Descriere
Piesele de calitate superioara aduc multe beneficii utilajului din care fac parte, dar si afacerii pe de-a-ntregul. Una dintre ele este siguranta. Ele asigura utilajul impotriva unor probleme ce apar din cauza uzurii sau a cedarii unor componente. Credem ca acest argument ar trebui sa te convinga sa alegi de fiecare data numai produse dintre cele mai bune. Bineinteles ca acest argument nu este singurul pentru care te sfatuim sa faci alegerea amintita. Mai sunt multe altele, de care credem ca te poti bucura daca vei utiliza piese de calitate superioara. Incearca prezon chiuloasa motor JCB 3CX pentru ca ar putea sa iti fie de mare folos.

Piesele de calitate superioara pot ajuta afacerea ta sa economiseasca. Poate ca uneori costul de achizitie poate fi mai ridicat decat al unei piese mediocre sau slabe, dar pe termen lung, achizitia unei piese bune se poate dovedi, de fapt, o economisire. Aceasta pentru ca astfel de componente functioneaza mai mult timp si mai bine. Asa vei evita costurile generate de inlocuirea aceleiasi piese iar si iar. Unde mai pui ca o piesa buna poate proteja si alte componente ale utilajului, prelungind-le si acestora perioada de functionare.

Prezon chiuloasa motor JCB 3CX - alaturi de piesa asta, totul devine mai simplu!

Un asemenea prezon iti poate parea o componenta mica si fara o importanta prea mare. Dar nu e deloc asa, are o menire importanta in asigurarea bunei functionari a utilajului tau.

Nu ezita sa ne contactezi!

Nu trebuie sa ai nicio ezitare atunci cand vine vorba de a lua legatura cu noi. Stim domeniul pieselor de schimb ca-n palma, deci esti asigurat ca te putem ajuta. Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a te convinge ca poti apela la noi. Asa ca te incurajam sa ne contactezi si astfel sa iei cele mai bune decizii!

Stim ca atunci cand te confrunti cu o defectiune vrei ca piesa sa ajunga la tine cat mai repede. Noi ne conformam. Iti trimitem acest prezon chiuloasa motor pentru buldoexcavator JCB 3CX prin curier rapid. 24-48 de ore ai de asteptat pana sa ajunga la tine. Nu uita: ACN PIESE UTILAJE este la dispozitia ta!

Daca vrei ca acest prezon chiuloasa motor JCB 3CX sa isi faca treaba pentru care a fost creat, atunci nu-l inlocui cu primul om care iti apare in cale. Apeleaza doar la serviciile profesionistilor pentru montaj!

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura