Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prezon chiuloasa motor pentru miniincarcator JCB 280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
79AZHBCS-CD
Out Of stock
Descriere
Nu-i asa ca atunci cand iti vezi utilajul functionand corespunzator si ajutandu-te cu mare ardoare in clipele de nevoie parca ochii iti scanteiaza? Simti o mandrie pe care nu ai putea sa o transpui in cuvinte. Iar la sfarsitul zilei, cand tragi linie si vezi cate lucruri ai realizat, pui capul pe perna cu o multumire teribila. Insa existe si momente aproape diametral opuse. In care utilajul nu e deloc cooperant. Nu trebuie sa disperi sau sa te superi pe el. E firesc sa i se mai defecteze componentele. Dar ai grija sa le inlocuiesti doar cu unele calitative. Cum e si acest prezon chiuloasa motor JCB 280 pe care ti-l recomandam astazi.

Un miniincarcator miniincarca miniincarcatura. De fapt nu e chiar asa, nu? Lucrurile pe care le face un miniincarcator nu sunt mini. Un astfel de utilaj iti este de maxim ajutor. Tocmai de aceea este indicat sa il tratezi cu atentia care i se cuvine. Preventia poate fi salvatoare in multe situatii, asa ca noi te indemnam sa il intrebi cum se simte aproape zilnic. Nu trebuie sa devii agasant, dar e bine sa ii verifici starea componentelor periodic. Iar cand vezi semne de uzura sa actionezi numaidecat. Mai ales ca noi, ACN Piese Utilaje, iti suntem alaturi cu un depozit plin de piese de schimb calitative! Toate asteapta sa fie puse in slujba bunei functionari a utilajului tau!

Prezon chiuloasa motor JCB 280 - indrazneste sa ai un utilaj pregatit de munca!

Atunci cand te gandesti la un prezon poate ca iti pare total irelevant. Dar motorul masinariei tale spune total altceva. Asculta-l si alege aceasta piesa!

N-ar fi mai bine sa asculti recomandarile unuia care se pricepe?

Intrebarea de mai sus nu este una care sa te atace in vreun fel. Pur si simplu ne dorim sa iti venim in ajutor. Suntem constienti ca nu toti posesorii de utilaje cunosc modul in care acestea functioneaza si nevoile pe care le au. De aceea, avem un serviciu gratuit de consultanta prin intermediul caruia sa ne contactezi. In acest fel te poti asigura ca iei deciziile potrivite!

Iti trimitem acest prezon chiuloasa motor pentru miniincarcator JCB 280 cu mare rapiditate. Ne miscam asemenea atletilor care concureaza la 100 de metri. In cateva secunde rezolvam cererea ta. Asta pentru ca ACN PIESE UTILAJE e locul ce pune nevoile tale pe primul loc.

De iti doresti ca acest prezon chiuloasa motor JCB 280 sa functioneze asa cum a fost gandit, atunci nu il monta singur, oricat de priceput ai fi. Si chiar daca ai si ajutorul vecinului, tot nu e suficient. E nevoie de o mana sigura, mana unui specialist!

Specificatii tehnice
Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura