Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Dodge FP264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dodge FP264
Cod produs
ZIYFJB8C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Dodge FP264 este extraordinara. Un produs exceptional pe care il avem in depozit si pe care il recomandam tuturor celor care vor o piesa de calitate! Faci economie comandand un model de pompa aftermarket. Pompa de motorina actionata de axul cu came este de provenienta europeana. Producatorul sau s-a ingrijit sa aleaga toate materialele de calitate care sa ajute produsul final sa fie eficient si sa functioneze la capacitate maxima. Va fi o investitie pentru utilajul tau, caci motorul sau are nevoie de o pompa de alimentare apta sa faca fata efortului la care este expus zilnic.

In pachet iti vom pune si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Ce-ar mai fi de spus? Ca orice pompa de alimentare are nevoie de un filtru nou de combustibil care sa o ajute sa functioneze optim. Il gasesti in oferta noastra daca esti interesat. Cere-le consultantilor nostri o oferta! Daca mai ai intrebari, consultanta gratuita este la indemana ta. Ne poti suna si stam de vorba pe indelete despre problemele tehnice ale echipamentului tau.

Pompa de alimentare Dodge FP264 - si utilajul merge iar!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare Dodge FP264 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Dodge FP264 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura