Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Clark 461-251

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark 461-251
Cod produs
OET1QKB3-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Clark 461-251 promite sa functioneze vreme indelungata pe utilajul tau. Asta se datoreaza materialelor de calitate din care este fabricata piesa. Producatorul sau este european si este specializat in crearea modelelor alternative. Pompa de motorina este actionata de axul cu came si se va comporta unu la unu cu originalul. Pentru linistea ta, vei primi si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Iar despre pret, iti spunem doar atat: este fenomenal de bun! Trebuie sa profiti de ocazie si sa faci o investie. Iti repari utilajul si ramai si cu un ban in plus.

Acum, hai sa punem problema si in alt mod! Ce e o pompa de alimentare fara un filtru de combustibil nou? E de n-ar mai fi! Comanda-i si un filtru tot acum de la noi, vei avea o oferta personalizata in acest caz. Iar inlocuirea va fi una pe termen lung si sigura. Dar ce sunt piesele bune fara manopera executata profesionist? Sunt de n-ar mai fi! Avem un service mobil care poate transforma toata povestea asta intr-un real succes! Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare, consultanta tehnica este gratuita!

Pompa de alimentare Clark 461-251 - merita sa o alegi din oferta noastra!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare Clark 461-251 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare Clark 461-251 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de  �’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura