Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Clark 461-264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark 461-264
Cod produs
BV7EGAIO-IA
Out Of stock
Descriere
Ai pierdut o zi intreaga cautand pompa de motorina potrivita utilajului tau? Ia o pauza si bucura-te ca ai ajuns aici! La noi iti descretesti fruntea pentru ca descoperi o sumedenie de piese de calitate la preturi excelente! Precum pompa de alimentare Clark 461-264 din oferta noastra. Este o piesa foarte buna care provine din Uniunea Europeana. Este unu la unu cu piesa originala si are fix aceleasi caracteristici tehnice. Singura diferenta se observa imediat la pret. Propunerea noastra este mai economica si iti permite sa faci inlocuirea nu numai rapid, dar si cat se poate de eficient.

Pompa de motorina este actionata de axul cu came si reprezinta alegerea preferata a clientilor nostri. Comand-o cu incredere si ofera-i echipamentului tau o noua sansa la a-si etala performantele. Cu un sistem de alimentare afectat, motorul sau nu este capabil sa-si arate adevarata capacitate. N-ar fi rau sa-i iei si un filtru nou de combustibil. Ar face minuni in decursul vremii si va prelungi exista piesei. Gasesti in ofertele noastre filtrul necesar. Cere ajutorul unui consultant ACN! Consilierea tehnica este gratuita pentru toti clientii nostri!

Pompa de alimentare Clark 461-264 - va fi o placere sa-i descoperi calitatile tehnice!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare Clark 461-264 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Clark 461-264 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura