Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Case 3118234R91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 3118234R91
Cod produs
OEVM798Q-IA
Out Of stock
Descriere
Un utilaj care sta deoparte si nu face nimic se strica, un utilaj pe care il pui la munca pana la urma tot se strica. Pare aiurea, cum o dai, tot stricat ajunge. Singura diferenta este ca, atunci cand face treaba, el produce pentru tine. Si-a castigat dreptul la o intretinere corespunzatoare. Pompa de alimentare Case 3118234R91 ii poate asigura o functionare impecabila o lunga perioada de timp. Pompa mecanica de motorina este realizata in ateliere de mecanica din Uniunea Europeana. Are in alcatuire materiale foarte bune care ii vor asigura piesei rezistenta si eficienta!

In pretul avantajos propus de noi, ai inclusa si o garnitura folosita la etansarea dintre pompa si blocul motor. De livrare nu trebuie sa-ti faci probleme! In clipa in care ai plasat comanda, noi impachetam pompa si o expediem. Timpul de asteptare este foarte mic, noi colaboram cu cei mai rapizi curieri si in 24 de ore vei avea piesa. In cazul in care nu stii daca este exact piesa de care ai nevoie, exista posibilitatea sa ne suni sau sa ne scrii. Avem un serviciu gratuit de consultanta care iti este alaturi cand ai probleme tehnice la echipament.

Pompa de alimentare Case 3118234R91 - nu rata oferta noastra!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare Case 3118234R91 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Case 3118234R91 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura