Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case JX75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX75
Cod produs
7WOMRI0F-RA
Out Of stock
Descriere
Majoritatea operatorilor unui tractor se vor intalni cu situatia in care unul sau mai multi rulmenti ai vehiculului vor functiona neconform, cu efecte uneori chiar grave. Aceste probleme sunt, in general, greu de identificat! Asta si fiindca acesti rulmenti se afla in interiorul altor mecanisme si nu sunt la vedere.Iti recomandam sa achizitionezi din depozitul nostru un rulment butuc tractor Case JX75 semnat Carraro,care se va monta doar pe punte fata. Avand componenta originala si durabila, dar si montand-o corect, uiti de stresul si de grijile cauzate de problemele la rulmenti! Toate vor fi de domeniul trecutului, acum ca te bucuri de generatia de top a rulmentilor butuc!

Un rulment butuc tractor Case JX75 este o super componenta!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Servicii care iti promit siguranta!

Chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Documentatia piesei iti certifica atat provenienta, cat si calitatea! Un rulment butuc tractor Case JX75 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Un rulment butuc pentru tractor Case JX75 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este un moment de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:
• 95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura