Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case CS94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS94
Cod produs
RG96W21I-RA
Out Of stock
Descriere
Undeva ascuns, sub rotile vehiculului tau, ferit de ochii curiosilor, se afla grupul reductor. Un rulment butuc tractor Case CS94 este o componenta parte a acestui angrenaj cu rol important! Rulmentul nostru va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii, dar, vei fi surprins sa afli ca tot rulmentul acesta, semnat Carraro, se va monta doar pe punte fata. Te asiguram ca vei alege o piesa de schimb de o calitate buna, ce satisface cele mai riguroase cerinte in ceea ce priveste performanta si siguranta care isi va indeplini misiunea, daca vei decide sa achizitionezi acest produs modern si performant!

Un rulment butuc tractor Case CS94 este calitativ!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Consultanta gratuita este o sansa in plus!

Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un rulment butuc tractor Case CS94 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un rulment butuc pentru tractor Case CS94 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura