Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case PJV55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case PJV55
Cod produs
JAP59HW1-RA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa apelezi cu incredere la sfaturile expertilor nostri, care iti stau la dispozitie in orice clipa, oferindu-ti un pachet complet de servicii de suport si consultanta! Tot de la ei vei afla si cat de fain este un astfel de rulment butuc Case PJV55 de calitate superioara, semnat Carraro, care se va monta doar pe punte fata. Depozitul nostru nu este ca oricare alt depozit. Este un soi comunitate formata din cele mai bune produse. Piesa de schimb pe care ti-o propunem acum ofera mai multe avantaje, inclusiv costuri mai mici si intretinere mai putina! Dar, rulmentul nostru butuc va reduce foarte mult frictiunea din timpul exploatarii tractorului, oferind, astfel, avantajul durabilitatii si rulajului ca la carte!

Un rulment butuc Case PJV55 este o piesa de schimb stabila!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Produsele de top sunt pe rafturile noastre!

Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Daca vei achizitiona un rulment butuc Case PJV55 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment butuc pentru tractor Case PJV55 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid!

Montajul este un moment de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:
• 95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura