Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor New Holland T5050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5050
Cod produs
6UTBLHYM-AT
Out Of stock
Descriere
Poate nu pare cine stie ce piesa, dar cand cedeaza constati cat de bine era ca il aveai. Acum ca s-a intamplat necazul, nu-i timp de plans, e vremea de gasit solutii. Si le avem, nu-ti fa griji! Acest cilindru frana New Holland T5050 aduce un suflu proaspat sistemului de franare al tractorului tau. O piesa originala CNH super fiabila, super rezistenta, pentru randament maxim vreme indelungata. Cu astfel de piese de calitate superioara, obstacolele sunt lesne de depasit.

Iar noi vom fi aliatii tai in lupta cu defectiunile, ca sa le-o poti lua cu un pas inainte. Stai linistit, ca nu e deloc dificil, daca ai la indemana ingredientele potrivite. Si acum le ai, pe alese. Orice piesa de schimb ti-ar fi necesara, o vei gasi la noi. Am ales piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, pentru utilaje puternice si fericite. Iar echipa noastra de consultanti iti ofera suport tehnic oricand ai nevoie, ca sa treci brio peste orice obstacol. Suna-ne!

Cilindru frana New Holland T5050 - te poti baza pe el!
Fiecare piesa are importanta sa, nu poti spune ca vreuna e mai prejos ca alta. Caci de se intampla sa se uzeze, intregul are de suferit si asta se vede sau se simte. Acest cilindru frana New Holland T5050 are misiunea de a imbunatati semnificativ performantele si eficienta sistemului de franare - un ajutor de nadejde in momente dificile. Ca sa-l protejezi si sa-i asiguri o durata extinsa de viata, iti recomandam sa folosesti intotdeauna lichid original de frana. Astfel, ii oferi masinariei tale ingredientele necesare unei functionari in parametri optimi vreme indelungata.

Cand defectiunile dau navala, trage aer in piept si suna-ne!
Avem noi ac de cojocul lor, asa ca relaxeaza-te. Vom gasi impreuna cele mai eficiente solutii chiar si pentru cele mai complicate probleme tehnice. Doar scoatem la inaintare o echipa bine dotata de specialisti intr-ale utilajelor. Daca nu ei, atunci cine sa dea de cap defectiunilor nesuferite care lovesc cand ti-e lumea mai draga? Nu-ti mai consuma energia, da-ne un telefon si vei primi raspunsurile pe care le cauti. Simplu, rapid, gratis! La noi consultanta nu te costa nimic, dar iti aduce o multime de beneficii. Contacteaza-ne sa vezi cum merg lucrurile!

N-ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca acest cilindru de frana pentru tractor New Holland T5050 beneficieza de 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este foarte importanta si pentru noi, cum este si pentru tine. De aceea iti livram acest cilindru frana New Holland T5050 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Desi nu pare mare scofala, totusi e foarte important ca fiecare piesa sa fie montata corect, de preferat de persoane calificate. Altfel, investitia ta se poate duce pe apa sambetei cat ai clipi. Caci un montaj impropriu poate afecta performantele piesei respective si le mai poate compromite si pe cele conexe, depinde cum ti-e norocul. De ce sa risti? Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de stire si ne ocupam noi! Iti trimitem noi niste mesteri de incredere, in orice colt al tarii te-ai afla.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura