Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case CS48

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS48
Cod produs
D9OCXF8G-RA
Out Of stock
Descriere
Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare foarte mare, care produce caldura si astfel rezulta distrugerea prematura a pieselor. Rulmentul are rolul de a mari viata utilajelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire, fie ele bile sau role, inel interior si inel exterior. Un astfel de rulment butuc tractor Case CS48 se monteaza pe punte fata!

Dupa cum vei putea vedea, pentru aproape orice aplicatie la care te-ai putea gandi, va exista un rulment care sa poata gestiona acel mediu. Aceasta inseamna ca rulmentii sunt utili intr-o gama larga de aplicatii, de la masinarii mai mici si compacte, pana la masinarii gigantice folosite in productie! Dar, atunci cand scopul este un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, rulmentul nostru dedicat butucului utilajului tau este alegerea corecta!

Acest rulment butuc tractor Case CS48 te asteapta sa iti arate ce poate!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Serviciile conexe gratuite sunt o sansa in plus!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura