Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8017

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8017
Cod produs
MKVAU21L-IA
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune piese de schimb le vei gasi mereu in depozitul nostru! Mereu le vei primi in cel mai scurt timp posibil pentru ca ne dorim sa stii ca esti un client extrem de important! Pompa de alimentare miniexcavator JCB 8017 este una dintre piesele recomandate de catre specialisti pentru calitatile sale tehnice extraordinare. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Este o componenta produsa pe teritoriul Europei si este compusa din materiale rezistente. Poti comanda direct pe site prin completarea formularului sau sunandu-ne!

Cand ai nevoie de sprijin in alegerile pe care doresti sa le faci, ai o echipa intreaga de specialisti la care poti apela. Incepe prin a accesa telefonic sau direct pe site serviciul de consultanta gratuita. Aici vei fi indrumat catre piesa de care ai nevoie si vei afla cele mai bune si eficiente moduri de intretinere a miniexcavatorului. Acest lucru va fi extrem de benefic pentru cresterea productivitatii afacerii tale. Nu uita sa intrebi de serviciul de mentenanta preventiva!

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 8017 - produsul are garantie valabila un an de zile!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8017 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare miniexcavator JCB 8017 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura