Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 801.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 801.6
Cod produs
N71GQMOJ-IA
Out Of stock
Descriere
Optiunile tale sunt numarate, cel putin asa crezi! Noi iti spunem ca la ACN Piese Utilaje avem toate piesele si toate variantele pentru toate buzunarele! Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.6 este una dintre optiunile preferate ale clientilor nostri pentru beneficiile pe care le aduce utilajului. Miniexcavatorul JCB 8016 are nevoie de calitatile tehnice ale acestei piese de origine europeana! Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10.

In oferta noastra de pret irezistibila, garnitura care te ajuta la o etansare perfecta este inclusa in pret si o vei regasi in colet. Comanda o poti plasa cu usurinta direct pe site sau telefonic. In ambele cazuri, poti sa te bucuri de avantajele accesarii serviciului gratuit de consultanta! Aici poti afla detalii si informatii atat despre piesele de schimb pe care le comercializam, cat si despre serviciile pe care compania noastra le are pregatite pentru tine. Transportul piesei pana la tine dureaza aproximativ 24 de ore, iar daca ai nevoie de un montaj profesionist, trebuie doar sa ne anunti!

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.6 - expediem coletul cu piesa rapid!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 801.6 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.6 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura