Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 801.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 801.4
Cod produs
7YHKDI2N-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.4 poate fi comandata oricand ai nevoie pentru ca stocul este permanent aprovizionat. Piesa isi are originile in Europa si este de calitate superioara. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Miniexcavatorul JCB 8014 va duce in sfarsit o viata normala de utilaj si tu te vei bucura direct de performantele sale. Piesa va ajunge la tine impreuna cu un o-ring care te va ajuta sa etansezi corect pompa.

Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici care sa te ajute la montaj. De asemeanea, ar fi foarte bine sa te orientezi si catre achizitionarea unui filtru de motorina pe care sa-l schimbi odata cu pompa. Consilierii nostri iti vor face o oferta personalizata la achizitionarea lor impreuna! Toate informatiile de care ai nevoie le vei gasi in cadrul serviciului gratuit de consultanta!

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.4 - cea mai buna optiune de pe piata!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 801.4 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 801.4 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura