Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator JCB 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 442D
Cod produs
X2M60TH5-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa electrica de alimentare JCB 442D este un articol de incredere, fabricat la cele mai inalte standarde ale calitatii. Uzinele in care produsul nostru a fost realizat sunt dintre cele mai performante si moderne din punct de vedere tehnologic si se afla chiar aici, pe teritoriul Uniunii Europene. Durabilitatea pe care o propune aceasta piesa de schimb este una ce impune respect in piata industriei din intreaga lume! Achizitioneaza si tu acest produs executat la superlativ si ofera-i vehiculului tau sansa sa ruleze impresionant, in fiecare zi, biruind in fata oricarei provocari! Iti facem sugestia de a proceda la inlocuirea oricarei componente defecte, fara a continua sa exploatezi utilajul tau. Asa protejezi buldoexcavatorul cu care lucrezi!

Pompa de alimentare JCB 442D este un produs de incredere!

Recomandarea noastra catre aceasta piesa se bazeaza pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Aceasta pompa de alimentare cu combustibil este un produs in care poti avea incredere! Achizitionand aceasta piesa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Alaturi de tine, pas cu pas!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate! Pompa JCB 442D vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator JCB 442D este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura