Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB 520-50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520-50
Cod produs
3O2MUT6X-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB 520-50 este un produs super durabil! Aceasta piesa de schimb este una rezistenta si fiabila, o alegere perfecta pentru utilajul tau. Ai nevoie de o piesa de schimb cu duritate sporita, care sa nu iti dea motive de ingrijorare? Noi o avem pentru tine. Stii ca departamentul nostru de consultanta trateaza fiecare situatie in mod particular, dandu-si tot interesul pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai fain suport! Incurajam suportul prin produse si servicii de top, dar si seriozitatea si ne implicam total in sprijinirea clientilor cu care colaboram. Apeleaza si tu la serviciile noastre gratuite! Descopera o lume in care colaborarea este pe primul plan, si in care binele tau este si binele furnizorului tau!

Pompa de alimentare JCB 520-50 se gaseste chiar acum pe site-ul nostru.

Este foarte important de retinut ca vorbim despre piesa moderna. Are chiar si un design special, incadrandu-se in cele mai bune standarde de pe continentul nostru. Toata aceasta evolutie tehnica si tehnologica din ultimii ani a scos pe piata o serie de elemente extrem de folositoare muncitorilor, sustinandu-i in activitatea de pe teren.

Consultanta gratuita - asa alegi fara dubii!

Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort! Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa de alimentare JCB 520-50 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat si sa accesezi produsele cu incredere!

O pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 520-50 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura