Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Ford Mercon M2C 38CJ Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford Mercon M2C 38CJ Lukoil ATF
Cod produs
Y2Z9OK6J-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta trebuie hranita bine, de vrei sa dea randament maxim. Uleiul este un produs de baza si pentru utilaje, nu doar pentru oameni. Desigur, cu deosebirile de compozitie. Acest ulei Ford Mercon M2C 38CJ Lukoil ATF este un lubrifiant semi-sintetic de inalta calitate si inalta performanta, menit sa-i asigure masinariei tale protectie optima impotriva coroziunii si a factorilor nocivi care ii pot periclita starea de sanatate. Formula sa complexa este conceputa pentru a-ti oferi performanta indelungata.

Ofera-i utilajului tau ce-ti cere si te vei putea baza multa vreme pe ajutorul sau. Intretinerea sa este esentiala si nu-i deloc asa complicata cum ar putea parea. Cu ajutoare de nadejde, depasesti usor obstacolele. Pune pret pe calitate intotdeauna. Suntem aici sa-ti oferim produsele de care ai nevoie, dar si suportul tehnic indispensabil in multe situatii. Suna-ne, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Ulei Ford Mercon M2C-38CJ Lukoil ATF - un lubrifiant de cursa lunga!
Acest ulei Ford Mercon M2C 38CJ Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei Ford Mercon M2C-38CJ Lukoil ATF super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura