Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Man 339D Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN 339D Lukoil ATF
Cod produs
813W0VCG-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru a avea cele mai bune rezultate, nu neglija lubrifierea masinariei tale. Este un aspect esential, fara de care componentele utilajului tau ar fi puternic afectate si n-ai mai putea lucra. Cu acest ulei transmisie Man 339D Lukoil ATF de inalta calitate si inalta performanta, utilajul tau se simte rasfatat si protejat. Este un lubrifiant semi-sintetic cu excelente proprietati anti-coroziune si un grad ridicat de vascozitate, ideal pentru a obtine performantele pe care ti le doresti. Pune-l la treaba!

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor agricole si celor din constructii. Le-am selectat cu maxima exigenta, pentru a-ti oferi produse de cea mai buna calitate. Cand intampini dificultati tehnice, ne poti suna cu incredere. Te vom ajuta sa iesi din impas, oferindu-ti cele mai eficiente solutii de remediere. Ba chiar te putem invata si cum sa faci sa iti mentii utilajul in parametri optimi cat mai mult timp. Suna-ne!

Ulei transmisie MAN 339D Lukoil ATF - pentru performanta indelungata!
Acest ulei transmisie MAN 339D Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei transmisie MAN 339D Lukoil ATF super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura