Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Ford Mercon V Lukoil ATF 4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford Mercon V Lukoil ATF
Cod produs
HYJ5WIU8-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa-ti vezi utilajul functionand in parametri cat mai multa vreme, monitorizeaza-i in permanenta starea de sanatate si nu-i neglija lubrifierea. Asigura-te ca alegi un lubrifiant pe masura performantei pe care ti-o doresti, caci un ulei de calitate indoielnica poate afecta starea componentelor  utilajului tau si, in plus, ai fi nevoit sa-l schimbi cam des. Alege un lubrifiant de cursa lunga, asa cum este acest ulei transmisie Ford Mercon V Lukoil ATF care ti-a atras atentia. Iti va proteja eficient masinaria impotriva uzurii si a coroziunii, caci este un ulei de inalta calitate si inalta performanta. Pune-l la incercare!

Iar cand intampini vreo defectiune, nu ezita sa apelezi la noi. Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole sau din domeniul constructiilor. Le vei gasi intotdeauna pe cele necesare utilajului pe care il detii, caci ne reinnoim constant stocurile, ca sa ti le putem livra rapid. Mai mult, ai si suport tehnic, ca sa nu-ti mai bati tu capul. Solutii concrete si eficiente, venite din partea unor specialisti - suna-ne!

Ulei transmisie Ford Mercon V Lukoil ATF - pentru performanta indelungata!
Acest ulei transmisie Ford Mercon V Lukoil ATF este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei transmisie Ford Mercon V Lukoil ATF super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 4 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura