Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare 4000011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
4000011
Cod produs
CQEU1A8K-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 4000011 este considerata cea mai buna varianta de inlocuire a piesei uzate. Ai toate calitatile pompei originale, insa pretul este scazut! Fabricata in Europa, fara sa se incalce standardele de calitate, prezinta o rezistenta fantastica la solicitarile unei zile de munca grele. Motorul echipamentului va fi cu adevarat protejat. Noi o livram in 24 de ore indiferent de locatia din tara si iti adaugam ca bonus o garnitura. Aceasta te va ajuta sa etansezi corect pompa si reparatie va fi un real succes!

Si daca e ziua in care te-ai pus pe imbunatiri, atunci sa fie intr-un ceas bun! Venim si noi cu o recomandare: schimba filtrul de combustibil odata cu pompa! Asa se practica daca iti doresti sa faci o treaba completa. Nici nu ai idee ce beneficiu ii aduci piesei si cat de mult ii vei prelungi functionalitatea! Te putem indruma si cu montajul, fie ca te ajutam noi cu un service mobil, fie ca iti facem legatura cu mecanicii colaboratori pe care ii avem pe tot teritoriul tarii.

Pompa de alimentare 4000011 - boost de energie, zau!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de alimentare 4000011 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare 4000011 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura