Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor John Deere 4240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 4240
Cod produs
2US4ED8F-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca aceasta curea alternator tractor John Deere 4240 sa se uzeze si ramai cu sola nearata. Mai ales daca e toamna si trebuie sa stai sub spectrul amenintarilor de vreme ploioasa. Sau, mai grav, daca traversezi vreun drum national si se intampla sa fie pe acolo domnul politist de la circulatie. Dar de ce ai ai curelele ciupite? O sa te intrebe cu mana pe chitantierul de amenzi. Hai sa nu ii dam ocazia sa taie chitanta aceea, cumpara iute de la noi o pereche de curele nou noute. Si domnul politist nu va duce mana la chitantier ci la chipiu si te va saluta respectuos.

In activitatea unei ferme agricole de succes deviza calauzitoare poate fi „binele e doar o etapa intermediara spre foarte bine.” Si nu este vorba despre excese aici, sau despre obiective nerealiste. Este vorba de grija pentru lucrul bine facut si care e mereu perfectibil, este vorba despre incercarile cu care trebuie sa lupti zilnic si care te intaresc. Este o cursa umar la umar si in care cel mai aprig concurent al tau esti chiar tu insuti. Stim toate aceste lucruri si tinem cont de ele. Vei gasi in noi intotdeauna un partener care priveste spre foarte bine.

Curea alternator tractor John Deere 4240 - ora de recomandari
In functionarea perechii de curele alternator pot intervenii unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi tensionarea excesiva in timpul actionarii. Cureaua scartaie sau suiera, sunt simptome usor de depistat. In acest caz se recomanda un reglaj corect al tensionarii.

Consultanta, punct cu punct
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care apare la utilajele clientilor nostri. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, le oferim sprijin pentru a-i conduce spre cele mai bune decizii. Astfel, acestia beneficiaza gratuit de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizate in functie utilajul tau si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata aria unui business de succes. De aceea, facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem aceasta curea alternator pentru tractor John Deere 4240 singurica singurea in pachet, ci alaturi de sora ei si de un certificat de garantie, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica. Totul e in regula.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti ochelarii de vedere uitati pe nas si te intrebi iritat unde mama lor i-ai ratacit! Asadar, cum ce te-ai decis pentru aceasta curea, cum o pregatim pentru livrare. Expeditia nu face pe drum mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu o pauza de masa. De la ce i s-o fi facut foame! Perechea de curele are insa nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti un mecanic, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura