Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru combina John Deere CTS 9600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere CTS 9600
Cod produs
KMVSTOHX-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea combina John Deere CTS 9600 a fost conceput sa reziste celor mai grele conditii de munca si sa o poti folosi in siguranta, pe o perioada indelungata. La fabricarea ei au contribuit echipe intregi de ingineri. Produsul se afla permanent in depozit la noi si completeaza oferta noastra de piese si echipamente premium. Altfel, este foarte usor sa o comanzi, am organizat acest moment astfel incat sa fie facil pentru tine.

Unii fermieri panicosi pun la suflet orice defectiune minora intervenita la echipamentul lor de recoltat. Activitatea in sector agriculturii este o provocare, fara doar si poate, dar nu este cazul sa lasi asta sa te transforme! Caci nu doar ca n-o sa te mai recunosti in oglinda, n-o sa te mai recunoasca nici ceilalti. Ia-o mai usor si abandoneaza din probleme, mai ales pe cele de natura tehnica, pe mana specialistilor nostri. Apeleaza-i cu incredere! Le vor rezolva pe rand si operativ.  Ia-ti o zi libera, uita de greutati, ne ocupam noi.

Curea combina John Deere CTS 9600 - ora de recomandari
In functionarea perechii de curele alternator pot intervenii unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi tensionarea excesiva in timpul actionarii. Cureaua scartaie sau suiera, sunt simptome usor de depistat. In acest caz se recomanda un reglaj corect al tensionarii.

Consultanta, punct cu punct
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care apare la utilajele clientilor nostri. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, le oferim sprijin pentru a-i conduce spre cele mai bune decizii. Astfel, acestia beneficiaza gratuit de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizate in functie utilajul tau si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata aria unui business de succes. De aceea, facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem aceasta curea alternator pentru combina John Deere CTS 9600 singurica singurea in pachet, ci alaturi de sora ei si de un certificat de garantie, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica. Totul e in regula.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti ochelarii de vedere uitati pe nas si te intrebi iritat unde mama lor i-ai ratacit! Asadar, cum ce te-ai decis pentru aceasta curea, cum o pregatim pentru livrare. Expeditia nu face pe drum mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu o pauza de masa. De la ce i s-o fi facut foame! Perechea de curele are insa nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti un mecanic, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice
• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura