Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru combina John Deere CTS 2256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
7DI9UKWL-SC
Out Of stock
Descriere
Alege aceasta curea combina John Deere CTS 2256 pentru combina pe care o ai in ferma. Articolul de la noi se afla intr-o stare impecabila, este rezistent si conceput din materiale speciale. Speciala combina, speciala si piesa, altfel nu e posibil. Avem mii de piese speciale in depozit. Aici lucreaza oameni speciali, cu talente speciale, pentru clienti speciali. Ei ofera recomandari speciale si fac din fiecare zi de lucru o zi speciala. Totul este special cand e vorba de ACN. Iar productia ta va fi speciala. Iar din ea se vor face specialitati.

Indemul la calm nu functioneaza mereu atunci cand ceva nu merge cu combina ta. Bine, putin stress nici nu strica, doar sa nu depasesti masura. Te ajuta sa gasesti solutii. Care uneori sunt la o inspiratie distanta. Gasesti ACN piese si utilaje. Apeleaza-ne si starea ta de spirit se va imbunatati. Vei primi cele mai bune recomandari si impreuna vom pune utilajul din nou la treaba.  Nu lasam problemele nesolutionate si tinem la mare distanta posibilitatea de a aparea altele. Tu ai treaba, noi avem grija sa nu fii interupt.

Curea combina John Deere CTS 2256 schimba viata utilajului tau
Cum ai aflat deja motorul nu porneste cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea dar nu n-a mers, caci au incercat-o atatia. Insa daca incerci cu o curea alternator, viata se schimba. Aceasta impreuna cu perechea ei angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Iar utilajul tau o ia iar din loc, mancand pamantul, cum se zice.

Consultanta de substanta
Daca nu stii si stii ca nu stii, e primul pas spre o decizie corecta. Cum? Te ajutam noi. Identificam corect nevoia utilajului tau si lucram la filigran.  Daca vrei sa ne ajuti, nu trebuie decat sa ne dai cateva informatii despre natura defectiunii. Colegii nostri consultanti se concentreaza, trec in revista cazuistica si, la final, iti dau verdictul. Apoi iti dau si solutia si iti recomanda piesa care trebuie inlocuita, sau reparatia care trebuie efectuata. Cu noi drumul duce spre o decizie corecta.

Garantie
Cumpara cu incredere aceasta curea alternator pentru combina John Deere CTS 2256 si asigura-te de efectuarea unui montaj corespunzator. Consulta documentatia tehnica pentru a fi sigur ca procedezi corect. Vei vedea ca nu ai cum sa dai gres daca pui un specialist sa-l monteze. Si, chiar si asa, produsul detine o garantie pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Depozitul nostru este usor de gasit. Dai de noi si cu ochii inchisi. Mai exact in comuna Jilava, imediat cum iesi din Bucuresti. Poti veni pana aici in cazul in care doresti sa iti ridici piesele de schimb dorite. Daca, insa, preferi o expeditie cu curierul, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs in 24 de ore. Plata o vei face ramburs. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Boon, ne-am tras curea, dar cum facem, Doamne, cu ea… Adica, vrei ca utilajul sa functioneze mult si bine? Raspunsul se afla deja in intrebare. E chiar transparent. Iti recomandam asadar ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. Daca nu il cunosti, il stim noi. Contacteaza-ne si ti-l trimitem direct la tine in atelier.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura