Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru combina John Deere CTS 4240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
6XZJUNAB-SC
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ca aveai nevoie de o curea combina John Deere CTS 4240 pentru echipamentul tau de recoltat. Iar daca nu aveai nevoie acum, vei avea nevoie maine, pentru ca este o piesa care lucreaza nonstop si este supusa maxim presiunilor fizice. Vino si ridic-o acum de la noi caci te asteapta. Poate nu stiai, si tu o astepti pe ea, haide la intalnire. Este o piesa de schimb care te fascineaza prin constructia ei. Dar, mai ales, prin calitatea si functionalitatea ei. Nu te lasam cu recolta in camp!

Inainte de a intra in sola de rapita, asculta sfatul nostru si ia-ti niste masuri de preintampinat posibilele situatii tehnice neplacute. Astfel, vei sti cum sa raspunzi la problema mai ales ca te vei afla in criza de timp, se anunta ploi tu trebuie sa eliberezi sola cel tarziu poimaine. Si nu uita sa ne incluzi in plan. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde si avem si cu ce. Cand va veni vremea, pune mana pe telefon si apeleaza-ne. Impreuna vom reconstitui tabloul pefect cu John Deere lucrand fara oprire la orizontul galben.

Curea combina John Deere CTS 4240 un sfat util
In functionarea perechii de curele alternator pot interveni unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi patrunderea corpurilor straine in timpul actionarii. In acest caz se recomanda indepartarea acestora, verificarea componentelor pentru a nu fi fost deteriorate si, daca este cazul, inlocuirea perechii de curele cu una noua.

Consultanta de finete
Uneori nu este suficient ce cunostinte mecanice ai tu, este nevoie si de cunostintele mecanice ale altora. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nimeni nu le stie pe toate, nu e cazul sa faci din asta o drama. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca o ducem la capat.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Ai carte, ai setul de curele. N-ai carte, n-ai curele, ai necazuri. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, aceasta curea alternator pentru combina John Deere CTS 4240 vine insotita si de un certificat de garantie. Ai, astfel, siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi aceasta pereche de curele? Daca stapanesti tema, treaba e simpla. Daca nu, ne ocupam noi. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat preferat. Nu trebuie decat sa ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul e si mai scurt, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui set de curele, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e o operatiune accesibila oricui. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. De altfel, iti putem recomanda un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura