Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte spate trencher Case 660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 660
Cod produs
WVNKHPRS-IA
Out Of stock
Descriere
Prima veriga care sufera uzura in sistemul de transmisie este bucsa. Sa o lasi sa zaca lesinata in utilaj, nu-i o treaba buna. In lipsa uneia noi, vei face reparatii pe banda rulanta! Bucsa pivot inferior trencher Case 660 din oferta noastra este exact ce-ti trebuie. Obtii protejarea locasului din trompa puntii si va fi asigurata mobilitatea miscarii fuzetei. Obtii tot ce iti propui in clipa in care achizitionezi piese de schimb de calitate! Carraro iti aduce aceasta bucsa si putem sa-i aplaudam pentru maiestrie din nou!

Fenomenul de uzura a utilajului poate fi ameliorat printr-un sistem de activitati de mentenanta a acestuia. Precum si printr-un ansamblu de operatii de control si revizie, care sa permita depistarea din timp a eventualelor defectiuni. Oricand ai nevoie de specialisti, noi suntem pregatiti sa intervenim. Ia legatura cu noi prin intermediul serviciului gratuit de consultanta si afla detalii! Serviciile pe care ti le oferim sunt profesioniste!

Bucsa pivot inferior trencher Case 660 - doar argumente pro-achizitie!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul condusului pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Livram oriunde in tara, iar bucsa pivot inferior trencher Case 660 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte spate trencher Case 660 comandata. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura