Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte spate buldoexcavator Bobcat BL570

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat BL570
Cod produs
ZP3HVKUE-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior Bobcat BL570 este deja in depozit si asteapta sa o comanzi! Te asiguram ca este o componenta originala de calitate superioara! Fabricarea s-a are loc in sub bagheta celor de la Carraro si materialul este rezistent. Va permite mobilitatea miscarii fuzetei si va proteja locasul din trompa puntii. Este crucial sa oferi atentie acestei componente micute, caci ea este cea care preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Pretul la care o gasesti in oferta noastra este unul foarte scazut! Merita din plin sa o achizitionezi acum!

Un sistem eficient al intretinerii asigura cele mai bune practici consecvente care imbunatatesc performanta generala. Nu uita ca si siguranta celui care opereaza utilajul este la fel de importanta si o poti asigura prin grija pe care o oferi echipamentului. Multe sfaturi utile te asteapta de la consultantii nostri tehnici. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si afla mai multe detalii despre piesele pe care doresti sa le comanzi! Nu uita ca avem si alte servicii care iti pot fi de mare folos!

Bucsa pivot inferior Bobcat BL570 - calitate italieneasca de exceptie!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre bucsa pivot inferior Bobcat BL570 pe care o doresti!

Noi suntem de parere ca bucsa pivot inferior pentru punte spate buldoexcavator Bobcat BL570 isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura