Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte spate buldoexcavator Bobcat BL575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat BL575
Cod produs
S96NZIYV-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior Bobcat BL575 se numara printre produsele noastre originale de top! Ai rezistenta in timp si calitate superioara. Produsul original Carraro te va salva de costuri ulterioare cu alte componente ce se vor avaria in lipsa protectie pe care ea le-o ofera! Ea permite miscarea fuzetei si preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Nu poti sa stai cu ea tocita si uzata, cand e momentul sa o schimbi, da comanda la noi! In 24 de ore va ajunge la tine indiferent prin care regiune a tarii esti.

Implementarea unui sistem eficient de intretinere poate avea beneficii semnificative. Inclusiv, timp de nefunctionare redus al echipamentelor si cerinte mai mici de reparatii, tradus prin economii substantiale. Nu uita ca este esential sa apelezi la piese de schimb de calitate. Cu ajutorul lor, vei mentine utilajul in parametri optimi de functionare. Pentru mai multe informatii care se vor dovedi extrem de utile, contacteaza serviciul gratuit de consultanta!

Bucsa pivot inferior Bobcat BL575 - fa inlocuirea la timp!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de numarul de kilometri parcursi, calitatea drumurilor pe care ne deplasam, precum si de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Bucsa pivot inferior Bobcat BL575 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga pentru bucsa pivot inferior pentru punte spate buldoexcavator Bobcat BL575 comandata. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura