Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata tractor Case Qantum 110CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Qantum 110CL
Cod produs
9Q3WUX5A-IA
Out Of stock
Descriere
Nici nu stii ce necazuri poti avea daca nu schimbi bucsa la timp! Comanda bucsa pivot inferior Case Qantum 110CL din oferta noastra si iti salvezi portofelul la timp. Poate nu stiai exact ce face acest element, dar iti spunem noi. Protejeaza componentele ce fac parte din sistemul de transmisie al tractorului. Se recomanda schimbarea acestui element pentru ca el se uzeaza primul in acest lant protejand piese ce te-ar costa mult mai mult in cazul unei avarieri. Comanda aceasta bucsa semnata de Carraro! Achizitie rentabila!

Activitatea de intretinere si reparare a utilajelor este impusa de faptul ca, pe parcursul folosirii lor productive, acestea sunt supuse procesului de uzura. Ca urmare a procesului de uzura, are loc un proces de pierdere treptata a valorii de intrebuintare a utilajului si, in final, o pierdere a capacitatii de satisfacere a nevoii pentru care a fost creat. Mentenanta specializata poate sa mareasca perioada de viata a unui utilaj, iar pentru asta trebuie sa ajungi la noi! Promitem sa iti dovedim cat de bine ne pricepem!

Bucsa pivot inferior Case Qantum 110CL - cea mai buna piesa pentru tractorul tau!

Aparitia unor zgomote ciudate in viraje este un semn ca starea bucselor este deteriorata si necesita inlocuire. Uzura apare in timp, mai repede sau mai tarziu, in functie de starea carosabilului si gradul de solicitare al echipamentului. De asemenea, uzura accentuata apare atunci cand fortati utilajul la viraje. Elementele externe influenteaza si ele starea bucselor, cum ar fi nisipul abraziv, mizeria, apa si sarea, toate acestea reducand durata de viata a acestora.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Bucsa pivot inferior Case Qantum 110CL va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case Qantum 110CL isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura