Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata tractor Case Qantum 100CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Qantum 100CL
Cod produs
6QGH5XK2-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai bine este sa te orientezi catre piesele originale! Bucsa pivot inferior Case Qantum 100CL este un reper original Carraro de maxima calitate! Materialul din care este compusa este foarte rezistent. Cu o gresare corecta, o poti lasa sa performeze pe tractor vreme indelungata. In tot acest timp, ea va proteja locasul din trompa puntii si va prelua greutatea dintre punte si fuzeta. Nu va uita sa-i permita acesteia mobilitate de miscare. Comand-o acum, mai ales pentru ca o gasesti si intr-o oferta de pret atragatoare!

Importanta activitatii de intretinere a utilajelor este colosala. Intretinerea urmareste sa mentina utilajele in conditii normale de exploatare reducand posibilitatea aparitiei unor reparatii accidentale. Daca vei accesa un serviciu de mentenanta personalizata, iti vei putea exploata la maxim echipamentul. Si o vei face in conditii de siguranta absoluta vreme indelungata! Alege-ne pe noi si nu iti va parea rau! Iti facem utilajele sa functioneze impecabil!

Bucsa pivot inferior Case Qantum 100CL - dorinta tractorului e lege pentru tine!

Bucsele sistemului de transmisie se pot uza in timp. Una din cauzele uzurii o pot reprezenta tensiunile provocate de permanenta miscare, frecare, caldura, expunerea la murdarie si poluare, precum sarurile rutiere si lubrifiantii. Bucsele sunt fabricate din diferite tipuri de cauciuc, cauciuc care cu timpul se uzeaza si isi pierde din eficienta, se intareste si incepe sa crape. Bucsele uzate sau deteriorate nu vor putea sa isi indeplineasca sarcina, de aceea este atat de important sa fie verificate in mod regulat si in caz de nevoie, inlocuite.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Bucsa pivot inferior Case Qantum 100CL va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case Qantum 100CL daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura