Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata tractor Case Qantum 90CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Qantum 90CL
Cod produs
DSHKJV5X-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior Case Qantum 90CL este fabricata in atelierele celebrului Carraro, producator renumit de piese de schimb de calitate superioara! Clientii nostri aleg frecvent acest reper pentru ca s-au convins ca este impecabil realizat. Bucsa va proteja foarte bine locasul din trompa puntii. Produsul este in depozit, de unde va pleca spre tine imediat ce plasezi comanda! Transportul dureaza o zi lucratoare chiar si daca esti la sute de kilometri departare de noi.

Intrucat in timpul functionarii, utilajele se uzeaza. Aceasta uzara poate provoca erori de manevrare, marirea consumurilor specifice si chiar accidente de munca. Pune siguranta ta pe primul loc si intretine-ti corect tractorul! Compania noastra iti pune la dispozitie produse extraordinare din punct de vedere al calitatii, dar a dezvoltat si servicii de incredere cu rezultate remarcabile! Portofoliul este in continua crestere si ne-ar face extrem de mare placere sa fii unul dintre clientii nostri!

Bucsa pivot inferior Case Qantum 90CL - noua, originala, desavarsita, perfecta!

Cele mai frecvent intalnite semnale ale unor bucse defecte sunt: vibratii excesive, sunete de frecare, scartait si zdruncinaturi ale cadrului de impact atunci cand trecem peste o denivelare. Bucsa indeplineste rolul de perna amplasata intre elemente si permite controlul intervalului si al miscarii in articulatii reducand totodata zgomotul, vibratiile si rigiditatea. Libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza efectul unui drum dificil si imbunatateste manevrabilitatea utilajului.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre bucsa pivot inferior Case Qantum 90CL pe care o doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case Qantum 90CL de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura