Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case C90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case C90
Cod produs
B9T3QG1P-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Case C90 reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau. Tractorul are nevoie de piese de calitate si, in cazul de fata, bucsa noua ii va asigura un rulaj perfect. In afara de acest aspect, piesa va prelua cu succes greutatea dintre punte si fuzeta. Va oferi protectie locasului din trompa puntii, iar fuzeta va avea mobilitatea necesara. Comanda acum un produs original semnat Carraro! Bucsa va ajunge la tine imediat ce plasezi comanda. Transportul piesei dureaza aproximativ o zi lucratoare indiferent de regiunea din tara unde trebuie sa ajunga!

Realizeaza o inspectie vizuala inainte de fiecare utilizare a tractorului. O inspectie vizuala este primul si cel mai important pas in ingrijirea unui tractor. Este important sa te uiti in interiorul si in jurul tractorului pentru a verifica eventualele scurgeri, acumulari de murdarie sau orice fel de probleme. Ceea ce iti pare dubios, probabil ca, ar trebui sa fie un semnal de alarma. Nu intarzia sa apelezi la ajutorul unor specialisti. Echipa noastra te poate ajuta foarte mult in acest sens. Avem mecanici profesionisti si toate parghiile de a actiona rapid si eficient in rezolvarea eventualelor probleme tehnice!

Bucsa pivot inferior tractor Case C90 - produs de o inalta calitate!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de numarul de kilometri parcursi, calitatea drumurilor pe care ne deplasam, precum si de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Bucsa pivot inferior tractor Case C90 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case C90 comandata. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura