Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 143800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 143800
Cod produs
WIOT5LA2-IA
Out Of stock
Descriere
Alegerile pe care le faci conteaza in buna functionare a echipamentului tau! Alegand o bucsa originala Carraro, te asiguri ca oferi calitate superioara utilajului pe care il detii! Bucsa pivot inferior punte Carraro 143800 iti va aduce numai beneficii! Va proteja eficient elementele sistemului de transmisie si se va pune in slujba ocrotirii locasului din trompa puntii. Oferta de pret este exceptionala si iti va permite, din punct de vedere financiar, sa faci inlocuirea in cel mai scurt timp posibil. Livram rapid! Doar 24 de ore ai de asteptat de la plasarea comenzii!

Cand nu stii care piesa este potrivita pentru utilajul tau, apeleaza la serviciul de consultanta gratuit! Este modul nostru de a-ti multumi ca ne-ai ales! Catalogul nostru virtual iti prezinta zeci de mii de piese de schimb de calitate, asistentii nostri tehnici ti-o prezinta fix pe cea potrivita echipamentului tau! Este evident ca vei castiga timp pretios cu ajutorul lor! Ia legatura cu ei si vei primi toate informatiile utile care te vor ajuta cu intretinerea utilajului!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 143800 - previne dezastrele tehnice!

Bucsele sistemului de transmisie se pot uza in timp. Una din cauzele uzurii o pot reprezenta tensiunile provocate de permanenta miscare, frecare, caldura, expunerea la murdarie si poluare, precum sarurile rutiere si lubrifiantii. Bucsele sunt fabricate din diferite tipuri de cauciuc, cauciuc care cu timpul se uzeaza si isi pierde din eficienta, se intareste si incepe sa crape. Bucsele uzate sau deteriorate nu vor putea sa isi indeplineasca sarcina, de aceea este atat de important sa fie verificate in mod regulat si in caz de nevoie, inlocuite.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Spune-ne unde vrei sa ajunga bucsa pivot inferior punte Carraro 143800 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 143800 comandata. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura