Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E215B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E215B
Cod produs
RMNAL51W-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa de combustibil compatibila cu excavatorul tau? Ei bine, iata pompa de alimentare Fiat Kobelco E215B din imagini. Nu este originala, dar este fabricata in Uniunea Europeana si toate standardele de calitate au fost respectate! Fabricantul insoteste componenta cu un certificat de garantie valabil un an de zile. Iar pentru ca ne dorim sa faci o reparatie perfecta, iti dam bonus o garnitura din cauciuc moale care se va plia perfect pe conturul pompei cand vei dori sa faci etansarea cu blocul motor. Te asteptam oricand doresti sa plasezi comanda produsului!

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu echipamentele tale, te invitam sa apelezi la specialistii nostri pentru a-ti mentine utilajele in forma maxima. Ne poti contacta in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica! Aici afli ce piese de schimb sunt perfect compatibile cu utilajele tale si afli detalii importante despre serviciile pe care ACN Piese Utilaje le-a creat pentru o intretinere desavarsita a echipamentului tau. Este vremea sa te gandesti serios sa investesti in afacerea ta si acesta este unul dintre pasii importanti pe care trebuie sa-i faci!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E215B - asa de buna nici ca mai gasesti!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E215B este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Fiat Kobelco E215B ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura