Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E175B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E175B
Cod produs
RBFMWNV5-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco E175B este o achizitie care merita sa o faci din toate punctele de vedere. Vei face o economie considerabila pentru ca pretul este foarte scazut! Ai parte de toate calitatile pe care le are si piesa originala. Vei obtine o functionare a motorului perfecta, pompa de motorina este foarte rezistenta si isi face foarte bine treaba. Coletul contine bonus si un o-ring. Acesta va fi usor de modelat pe conturul pompei pentru ca este fabricat din cauciuc moale. Vei primi coletul in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii!

ACN Piese Utilaje intelege foarte bine problemele intampinate de antreprenorii din domeniul de constructii. Din acest motiv, am dezvoltat un serviciu specializat de consultanta care sa le ofere cele mai bune solutii tehnice. Astfel, consilierii nostri te intampina cu detalii despre pachetele complete de servicii specializate pentru intretinerea utilajelor tale. Ai servicii de mentenanta si revizii tehnice periodice si cele mai bune piese de schimb. Toate aduse catre tine de cei mai tari experti in domeniu!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E175B - rezultatul inlocuirii va fi ceea ce iti doresti!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E175B este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E175B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura