Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E195B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E195B
Cod produs
NHLS4M20-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco E195B poate reprezenta cea mai buna alegere daca nu ai destui bani sa investesti intr-o pompa de combustibil originala. Aceasta are toate calitatile piesei initiale, dar pretul este mult mai economic. Faci o investitie fara sa-ti dai gaura in buzunar. Materialele folosite au fost de cea mai buna calitate, iar producatorii europeni ne-au asigurat ca nu vei avea probleme la aceasta componenta o perioada extrem de lunga de vreme. Primesti si un o-ring binus. Vei face o reparatie de durata!

Un echipament bine ingrijit va functiona mereu la capacitate maxima! Am facut investitii semnificative in achizitionarea de piese de schimb de calitate pentru ca tu sa gasesti mereu ce ai nevoie pe rafturile depozitului nostru. Ne-am marit echipa tehnica pentru a putea onora solicitarile clietilor in cel mai scurt timp. Ai consultanti bine pregatiti care iti raspund gratuit la toate intrebarile legate de echipamentul tau. Avem servicii de mentenanta care sunt realizate de mecanici cu experienta in domeniul utilajelor grele. La noi ai servicii de la A la Z!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E195B - obtii cu ea rezultate fantastice!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E195B se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Fiat Kobelco E195B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura