Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare 4000020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
4000020
Cod produs
6U41GJSV-RE
Out Of stock
Descriere
Despre o astfel de pompa de alimentare 4000020 din imagini, avem doar cuvinte de lauda! Aceasta pompa provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale, fara doar si poate. De asemenea, va munci cot la cot alaturi de celelalte componente ale utilajului, contribuind la functionarea eficienta a utilajului tau. Echipat cu asemenea ajutoare de nadejde, utilajul pe care il detii va fi capabil sa mute si muntii din loc. Dupa cum bine stii, piesele de schimb sunt cele care ii confera puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. Alege-le pe cele mai bune si apuca-te de treaba!

Pe site-ul nostru, vei descoperi o colectie impresionanta de piese de schimb puternice, performante si curajoase! Genul acela de piese de schimb ce vor atrage succesul de partea utilajului pe care il detii. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica. Tinteste cat mai sus, echipandu-ti utilajul cu piese de schimb fara de cusur. Vei ramane surprins de forta de care va da dovada utilajul pe care il detii! Pentru mai multe detalii, apeleaza-ne cu incredere! Stii unde ne poti gasi!

Pompa de alimentare 4000020 - o alegere inspirata! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!
Piesele de schimb - ajutoarele de nadejde ale utilajului, pe tot parcursul activitatilor tale! Fiecare dintre acestea, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate anume. O astfel de pompa de alimentare 4000020 este o piesa de schimb ce face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost turnata si ansamblata in Europa. Motiv pentru care, va surprinde datorita calitatii sale superioare!

Performanta? Te afli unde trebuie!
Le suntem alaturi tuturor clientilor nostri! Motiv pentru care, iti oferim consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. Ne poti contacta ori de cate ori simti ca este necesar. Mai mult, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce punct al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montarea pieselor de schimb, intretinerea corespunzatoare

Garantie
Certificatul de garantie? Este adaugat in colet, alaturi de o astfel de pompa de alimentare 4000020 din imagini. Acesta este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrare
Stim ca te grabesti! Stim cat de important este timpul! Tocmai din acest motiv, dupa ce ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea coletului. Mai mult, exista doua posibilitati pentru a intra in posesia piesei de schimb comandate:
• Livrare la domiciliu, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat
• Vii direct la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti

Montaj
Un montaj ca la carte este posibil doar cu ajutorul unei echipe de specialisti! Acestia vor manevra piesa/ piesele de schimb astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere.

Specificatii tehnice
Pompa mecanica, cu actionarea tijei de catre axul cu came, are:
• Admisia de 8mm
• Iesirea de 8mm
• Prinderea se realizeaza prin 2 suruburi dispuse orizontal la o distanta de 37 mm
• Lungimea tijei masurata perpendicular pe pompa are 25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura