Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Texaco 10W-40 ACEA E7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco 10W-40 ACEA E7
Cod produs
S6FWK402-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i floare la ureche sa manevrezi o masinarie, iar intretinerea sa iti poate da batai de cap, insa acum ne-ai gasit pe noi si lucrurile pot fi mai simple decat iti inchipui. Ai grija la lubrifiere, pentru ca ea este esentiala pentru buna functionare a utilajului tau. In special cand vine vorba de motor, trebuie sa te asiguri ca lubrifierea este optima, caci motorul este suprasolicitat, expus mereu depunerilor si uzurii. Pentru motoarele diesel, acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA E7 este alegerea ideala, pentru ca este un lubrifiant de inalta calitate, cu performante dovedite in ce priveste protectia impotriva factorilor nocivi si a uzurii. Face fata cu brio conditiilor severe de lucru, te poti baza pe ajutorul sau, iar motorul utilajului tau va ramane curat si sanatos mai multa vreme.

Nu te lasa coplesit, orice defectiune tehnica ai intampina, avem solutia pentru ea. Un simplu apel telefonic, iar specialistii nostri te vor consilia cum stiu ei mai bine, incat totul sa se rezolve si repede, si bine. Si orice produs ti-ar fi necesar pentru intretinerea utilajului tau, il gasesti la noi. Doar calitate superioara, pentru utilaje fericite, mereu pregatite de lucru. Suna-ne!

Ulei motor Texaco 10W-40 ACEA E7 - lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
Acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA E7 este formulat pentru a asigura performante fiabile in privinta mentinerii calitatii uleiului si este destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V. Asigura protectie impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau a oxidarii la temperaturi ridicate, impiedicand totodata formarea depunerilor pe pistoane. Performantele sale in ce priveste capacitatea de curatare si controlul aciditatii confera fiabilitate si previn coroziunea motorului si a lagarelor. Protejeaza optim impotriva uzurii cauzate de funingine sau de depuneri si previne cresterea excesiva a vascozitatii precum si colmatarea filtrului. Proprietatile sale garanteaza, de asemenea, prelungirea duratei de viata a motorului.

Ai intrebari? Aici suntem!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine din partea unor specialisti si e si gratuita. Cand te confrunti cu probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese, fie ca nu dai de cap unei defectiuni, intreaba-ne si vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Echipa noastra de specialisti iti sare in ajutor, ca sa poti rezolva totul dintr-o lovitura. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Promptitudinea este importanta pentru noi, de aceea acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA E7 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. E suficient sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V

Poate fi utilizat in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara, asigura performanta in majoritatea  motoarelor prevazute cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR), a celor prevazute cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) si in motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esepament cu filtru de particule diesel (DPF).

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura