Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Allison C4 Texaco 10W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Allison C4 Texaco 10W-40
Cod produs
XW7KVYZH-AT
Out Of stock
Descriere
Cu acest ulei motor Allison C4 Texaco 10W-40 de inalta performanta, motorul utilajului tau se va simti in al noualea cer, protejat de uzura, de coroziune si de depuneri. Este un lubrifiant dezvoltat pentru motoarele diesel care opereaza in cele mai severe conditii, astfel ca te poti baza pe el in orice situatie, nu te va lasa la greu. Calitatea lubrifiantului este extrem de importanta pentru motorul tau, nu poti risca folosind orice fel de lubrifiant, daca doresti sa-ti fie alaturi mai multa vreme. Evident, este necesar sa fie si compatibil, iar daca nu esti convins, mai bine ne intrebi si scapi de dubii.

Lubrifierea joaca un rol important in viata utilajului tau, ii prelungeste viata si previne uzura componentelor sale. Verifica in mod constant cum stai cu nivelul uleiului, dar si starea pieselor de schimb. Uneori e suficienta o defectiune marunta pentru declansarea unui amplu proces de reparatie, caci, netratata la timp, piesa afectata le poate compromite si pe cele conexe. Pentru mai multe sfaturi ce tin de intretinerea utilajului tau, suna-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale.

Ulei motor Allison C4 Texaco 10W-40 - pentru o lubrifiere de cea mai buna calitate!
Acest ulei motor Allison C4 Texaco 10W-40 este destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V si are performante remarcabile in privinta mentinerii calitatii uleiului. Asigura protectie impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau a oxidarii la temperaturi ridicate, impiedicand totodata formarea depunerilor pe pistoane. Are performante excelente in ce priveste capacitatea de curatare si controlul aciditatii, conferind fiabilitate si prevenind coroziunea motorului si a lagarelor. Protejeaza optim impotriva uzurii cauzate de funingine sau de depuneri si previne cresterea excesiva a vascozitatii precum si colmatarea filtrului. Cu un astfel de lubrifiant de inalta calitate, prelungesti durata de viata a motorului tau.

Nu-ti mai bate capul! Intreaba-ne!
Oricand ai nevoie de ajutor pentru identificarea produselor potrivite utilajului tau, suntem aici sa-ti oferim sprijinul de care ai nevoie. Fie ca intampini vreo defectiune tehnica ori pur si simplu vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau pe termen lung, apeleaza la noi si vom gasi cele mai eficiente solutii pentru tine. Consultantii nostri sunt experti intr-ale utilajelor, le cunosc nevoile ca pe propriile buzunare si vor fi bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor. Si asta fara sa te coste nimic, pentru ca venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Contacteaza-ne!

Stim ca timpul tau e pretios, de aceea acest ulei motor Allison C4 Texaco 10W-40 va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa cere o oferta online. De altfel, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V.

Poate fi utilizat in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara, asigura performanta in majoritatea  motoarelor prevazute cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR), a celor prevazute cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) si in motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esepament cu filtru de particule diesel (DPF).

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura