Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Texaco 10W-40 ACEA A3/B3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco 10W-40 ACEA A3B3
Cod produs
JYBK23GD-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un ulei performant pentru motorul utilajului tau? Daca este vorba de un motor diesel, acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA A3/B4 este mai mult decat perfect. Este un lubrifiant sintetic de inalta calitate care ii ofera motorului tau protectia de care are nevoie impotriva uzurii si a depunerilor, prevenind coroziunea. Si o face in orice conditii, fie ele cat de severe, caci are la baza o formula speciala, cu performante dovedite. Temperaturi ridicate sau prea scazute ori sarcini grele - nu sunt o problema daca folosesti acest ulei pentru motorul tau.

Hai sa facem lucrurile mai simple impreuna! Cand te confrunti cu vreo defectiune, nu-ti lasa utilajul sa sufere, da-ne de veste. Gasim solutia cea mai eficienta pentru a-l repune pe pozitii, simplu si rapid. Piesele de schimb si consumabilele pe care le gasesti la noi sunt de cea mai buna calitate si ele vin la pachet cu suportul tehnic atat de necesar adeseori. Ca sa nu-ti mai bati capul, sa-ti poti vedea linistit de treaba. Suna-ne, suntem aici pentru a te ajuta!

Ulei motor Texaco 10W-40 ACEA A3/B4 - un lubrifiant de calitate superioara pentru performanta indelungata!

Acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA A3/B4 este formulat pentru a asigura performante fiabile in privinta mentinerii calitatii uleiului si este destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V. Asigura protectie impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau a oxidarii la temperaturi ridicate, impiedicand totodata formarea depunerilor pe pistoane. Performantele sale in ce priveste capacitatea de curatare si controlul aciditatii confera fiabilitate si previn coroziunea motorului si a lagarelor. Protejeaza optim impotriva uzurii cauzate de funingine sau de depuneri si previne cresterea excesiva a vascozitatii precum si colmatarea filtrului. Proprietatile sale garanteaza, de asemenea, prelungirea duratei de viata a motorului.

Ai intrebari? Aici suntem!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine din partea unor specialisti si e si gratuita. Cand te confrunti cu probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese, fie ca nu dai de cap unei defectiuni, intreaba-ne si vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Echipa noastra de specialisti iti sare in ajutor, ca sa poti rezolva totul dintr-o lovitura. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Promptitudinea este importanta pentru noi, de aceea acest ulei motor Texaco 10W-40 ACEA A3/B4 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. E suficient sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V

Poate fi utilizat in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara, asigura performanta in majoritatea motoarelor prevazute cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR), a celor prevazute cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) si in motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esepament cu filtru de particule diesel (DPF).

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura